Om oss

Gateway Norway AS er et norsk registrert aksjeselskap: konsulentselskap med forretningside bokstaveligt ” Norge som handelsport til Europa ”. Henvendelsene fra små og mellomstore bedrifter (SMB) var drivkraften til selskapsetableringen. SMB ønsker assistanse i forbindelse med etablering i utlandet (f.eks. Finland og Polen), eksport og flytting av produksjon til andre land.

Vi tror på praktisk, enkel, kunde- og bedriftseierorientert arbeidsmåte.

Vårt rådgiver team består av personer som har SMB og gründererfaring fra internasjonale forretninger. Vi har internasjonalisert våre tidligere bedrifter til andre land og markeder, og for eksempel flyttet produksjonen til billigere land osv. Nå vil vi framover hjelpe andre SMB med sine internasjonaliseringsprosesser ved hjelp av våre egne erfaringer og kontakter. Vi skiller oss fra andre konsulentselskap fordi vi allerede er i gang, mens andre fremdeles arbeider med teoretiske skisser på tegnebrettet.

Vi følger opp kundene våre en avtalt periode eller deltar som støtte til kundenes daglige drift, i henhold kundenes egen vilje og behov.

Vi er gründere akkurat som deg, men forskjellen er at vi allerede har gjennomført det som du planlegger å starte opp.